søndag 7. februar 2010

" The Notebook"

The Notebook er min yndlingsfilm. Det er en romantisk film som passer spesielt for jenter. Jeg tror ikke så mange gutter har sett den og har noe behov for å se den. Filmen er utrolig søt og litt morsom. Den får deg i bedre humør, samtidig som man kan gråte. Bak hver store kjærlighet er det en fantastisk kjærlighetshistorie.Historien mellom " Allie" og " Noah" er virkelig verdt å se.Jeg fikk filmen av min fetter på julaften 2007. Jeg bestemte meg for å se den da de andre hadde lagt seg samme kveld. Jeg klarte virkelig ikke å stoppe filmen for å se resten neste dag. Den gjorde ett enormt inntrykk på meg. Det er første gang en film har fanget min oppmerksomhet på den måten. Selv da filmen var ferdig og kl var 05.00 fikk jeg ikke sove. Tankene mine virret rundt.
Jeg anbefaler deg absolutt å se den. Hovedrollene spilles av Rachel McAdams og Ryan Gosling. Den er fra 2004. De jentene der ut som ikke har sett denne filmen, må bare se den!

3 kommentarer:

  1. Det hørtes kjempe bra ut!, den må jeg se =)
    Det er akkuratt en slik film jeg har vært på leting etter lenge, men andri funnet. Kjempe bra at du la ut denne filmen og anbefalte den. For nå skal jeg se denne filmen, og jeg gleder meg.

    SvarSlett